Útmutató nőkhöz

Dátum: 2020-05-02 17:12:46 | Kategória: Csajozás | Balogh Róbert
A poszthoz tarozó kép

Útmutató nőkhöz

 

Figyelem!: csak is kizárólag férfiaknak!

Ha ezt az írást végig olvasod érteni fogod a női gondolkodást, így bánni is fogsz tudni a nőkkel, ahogyan igenkevés férfi tud, ezáltal vonzó és igazi férfi leszel a nők szemében.

Megtudhatod, amit a nők titkoltak magukról, hogy megnehezítsék a férfiak dolgát!

Most megismerhetitek férrfiak a nők titkait,hogyan gondolkodnak, miért éreznek úgy, ahogyan, miért jelent sokszor a női Nem Igent, hogyan kell kezelni a női hisztiket, mit és hogyan várnak el a nők a férfiaktól, mitől férfi a férfi a nők szerint, mikor ne mondj igent a nőknek és mikor ne engedj kéréseiknek és miért nem is várják ezt a nők, hogyan lehet a nők kedvébe járni, titokban milyen kapcsolatra vágynak a nők, mikor milyen intimitás iránti vágyuk van, milyen férfi viselkedéstől érzik maguktól valólyában igazi nőknek magukat és milyen férfira vágynak…

Tehát e lárulom, mi kell a nőknek a férfiaktól, mit kell ahhoz tenni a férfiaknak és mit nem szabad csinálni, hogy jók legyenek a nőknél. Elmondom, mire van szüksége a nőknek, konkrétan hogyan viselkedj, ahhoz, hogy igazi férfiként nézzen rád és azt érezze, hogy igen rád van szüksége. Némi betekintést adok a női lélek rejtelmeibe.

 

Többek közt érdemes elolvasni az alábbi bejegyzést is:
Párválasztás

https://www.megerzestarskereso.hu/ferfiaknak-es-noknek-is/bejegyzes/parvalasztas

 

 

Azt a nőt válaszd, aki téged választana!

 

Ha egy férfi olyan asszonyra vágyik, aki nem akarja őt, akkor kudarcra van ítélve. A hiányérzete aláássa a kapcsolatát, és az asszonya soha többé nem tud megbízni benne.

 

Egy férfinak mindig el kell döntenie, hogy egy nő tényleg akarja, vagy csak játszik vele, de valójában nem akarja. Ha nem akarja az asszony, a férfinak azonnal abba kell hagynia a nyomulást, hogy magára maradjon a bánatával.

 

Ha bármikor olyan helyzetben találod magad, amikor akarsz egy nőt, aki viszont nem akar téged, beszélned kell a barátaiddal. Arra kérd őket, legyenek őszinték veled. Kérdezd meg, szerintük az a nő akar-e veled lenni, vagy nem.

Ha a barátaid őszintén elmondják, hogy ez a nő nem akar veled lenni, akkor vége az egésznek. Nem élvezheted majd a nő kellemes társaságát, még akkor sem, ha közben meggondolná magát. Ahogy megérzi a nyomorúságos állapotodat, rögtön tudja, hogy te jobban akarod őt, mint ő téged, és sohasem fog megbízni a lelked férfiasságában.

 

A férfiasság prioritása a küldetés, a cél vagy a követendő irány az életben. A nőiesség prioritása a szeretet áramlása az intimitásban. Ha a nő azt tapasztalja, hogy a nőiességed erősebb az övénél - vagyis ha azt érzi, hogy az intimitás számodra fontosabb - akkor természetesen mozgósítani fogja magában a férfiasságát. Szabad teret akar, szabadságra vágyik, hogy a saját útját járhassa, és visszataszítónak találja a ragaszkodásodat.

 

Csak önmagadat bünteted azzal, ha jobban akarsz egy kapcsolatot olyannővel, aki nem annyira akarja veled ugyanazt. Természetesen különbséget kell tenni, hogy „keményen játszik”, vagy tényleg nem érdekli a kapcsolat veled. Ezért kell megkérdezned a barátaidat, és talán a nő barátait is. Ha kiderül, hogy valóban nem akar veled lenni annyira, amennyire te szeretnél vele lenni, akkor ideje beismerned, hogy ez a kapcsolat nem fog működni. Ilyen esetben felcserélődhetnek a pólusok: a te női vágyad a szeretetre és az ő férfi vágya a szabadságra. Ilyen helyzet nem alkalmas az intimitásra férfi nemiség esszenciájú férfi és női nemiség esszenciájú nő között. Jobb ilyenkor továbblépni, hogy begyógyuljanak a sebek, aztán lehet folytatni a bizonygatást, hogy a te női vágyad erősebb az övénél.

 

A nő nem azt akarja, amit mond

 

 

Néha egy nő nem azért követel egyértelműen egy férfitól, hogy az megcsináljon valamit, hanem azt akarja látni, tényleg annyira gyenge, hogy engedelmeskedik neki. Vagyis próbára teszi, hogy képes-e a jót választani, nem pedig megtenni azt, amit kért. Ilyen esetekben, ha a férfi megteszi azt, amire a nő kéri, akkor a nő csalódott és dühös lesz. A férfinak fogalma sem lesz róla, miért dühöng a nő, vagy mivel járhatna a kedvében. Emlékeznie kell, hogy a nő nem azért fog megbízni benne, mert teljesíti a kérését, hanem azért, ha erősíti a szeretetét, tudatosságát és sikeres lesz.

 

Valószínűleg téged is próbára tesz a párod. Az a legfőbb vágya, hogy érezze a teljes tudatosságodat, a megbízható teljességedet, a rendíthetetlen szeretetedet és a küldetésedbe vetett hitedet. Próbál eltéríteni az igazadtól, de aztán érzi, hogy nem tudja megtenni, mert miközben ragaszkodsz az igazadhoz, továbbra is szereted őt.

 

Ha gyenge férfi vagy, ez a női praktika, hogy akar valamit, de mégis mást kér, hidegen fog hagyni. Azon fogsz töprengeni, vajon miért nem mondja meg, hogy mit akar valójában, hanem mond valamit, de mást gondol, és tőled várja, hogy kitaláld. Olyan férfi gondolkodik így, aki nem érti meg, hogy a nők az isteni nőiesség inkarnációi. És az isteni nőiesség nem éri be kevesebbel, mint az isteni férfiassággal.

 

Az isteni férfiasság maga a tudatosság. A különleges férfi azt gyakorolja, hogy teljesen tudatos legyen minden helyzetben. Ha a magömlés a teljességedet csökkentené, összeomlana a tudatosságod, és utána nem tudnál ejakulálni. Még akkor sem, ha az asszonyod azt akarná. Sőt főleg akkor nem, ha az asszonyod azt kérné.

 

Az asszonyod nap mint nap mindenféle dolgokat kér tőled. Ne engedd, hogy ezek eltérítsenek az igazadtól és attól, amit a szíved diktál. Az asszonyod felszínes kívánsága valójában a tényleges vágya és szükséglete: a teljes szenvedélyedet akarja, hogy megbízhasson a szereteted megingathatatlanságában, és a testében is érezze az isteni férfiasságod jelenlétét, amely mindennél erősebb.

 

Az asszonyod istennőként gúnyol, próbára tesz, elcsábít, a fejedet veszi, ha gyengének lát, mert nem tartasz ki az igazad mellett, de kész átadni magát a szereteted erejének, ha határozott vagy a tudatos szeretetben.

 

Tudnod kell, hogy az asszonyod mindig elégedett az erőddel, a szereteteddel, a szabadságoddal és a tudatosságoddal. Ha a kérése és vágya el tud téríteni az általa is ismert legfőbb célodtól, dühös és csalódott lesz, még akkor is, ha ő kért valamire. Mindig teljes tudatossággal cselekedj. Használd a józan ítélőképességedet az asszonyod kéréseinél, sohase látszat alapján ítélj, hanem mindent ellenőrizz bölcsességgel, ne térj el az igazságtól, még akkor sem, ha ezzel nyilvánvalóan csalódottságot okozol neki. Nem lesz csalódott, ha érzi, hogy erős vagy, és csak a szívedre hallgatsz. Ha pedig csalódást okoz egy nőnek az igazsághoz való ragaszkodásod, akkor ott kell hagyni.

 

A korábbi eredmények érdektelenek a nő számára

 

 

Egy férfi eredménylistája semmit sem jelent egy nő számára. A férfi lehetett tökéletes tíz éven keresztül, de ha bunkó volt harminc másodpercig, az asszonya úgy fogja kezelni, mintha mindig az lett volna. A nő a pillanatra reagál, megfeledkezve a férfi korábbi viselkedéséről.

 

A pillanatot érzékelő nő számára teljesen érdektelen a férfi korábbi viselkedése. A férfiak azonban sokat törődnek más férfiak múltbéli viselkedésével, ezért gondolják, hogy a saját korábbi eredményeik jelenthetnek valamit. A nők számára azonban semmit sem mondanak.

 

Kemény nap volt, sokáig dolgoztál. Végre hazaértél, és az asszonyod felzaklatva fogad.

- Igazán sajnálom - mondod -, de rendkívüli napom volt. - Már hónapok óta nem túlóráztam, viszont ma bent kellett maradnom. Nem is tudom, mikor fordult elő velem utoljára, hogy megfeledkeztem valamilyen közös programról. Nem szokott kimenni a fejemből ilyen fontos dolog.

- Ma mégis megtörtént. És csak ez számít.

Nincs semmi értelme csillapítani a haragját, a korábbi eredményeidre hivatkozva. A nők számára a múltbeli eseményeknek nincs jelentősége. Csak az számít, amit abban a pillanatban éreznek. Ha most csalódást okoztál neki, nem számít, hogy nem tettél ilyet már hónapok, sőt évek óta. A múltbéli sikerek semmit sem jelentenek számára most, amikor csalódást érez.

 

Férfiként bizonyára könnyebb megbocsátani és elfelejteni olyan embernek az egyszeri hibázását, akinek korábban kiváló volt a teljesítménye. Az tud esetleg zavarni, ha egy másik férfiból hiányzik az összeszedettség, és rendszeresen nem tartja be a szavát. De még a nagy hibák fölött is viszonylag könnyen szemet lehet hunyni, ha olyasvalaki követte el, aki amúgy feddhetetlen. Tudod róla, hogy mindig a legjobbat akarja, a hibája a ritka kivételek egyike volt.

 

A nők számára a múlt azonban lényegtelen. Egy rossz szó az amúgy tökéletes szeretkezés közben, és a nő teljesen összeomlik, mintha előtte órákon át folyamatosan hibáztál volna.

 

Ilyen esetben, ahelyett, hogy megharagudnál, mert a sikereidet követő kis hibád miatt annyira felháborodott, hogy rögtön elvonja tőled az energiáját. Emlékezz rá, hogy a múlt lényegtelen a nő számára, és a hibádat ugyanolyan könnyen elfelejti, mint a sikereidet. Amikor azt látod, hogy fel van háborodva, zökkentsd ki a szereteteddel. Csalj mosolyt az arcára, nevettesd meg a humoroddal. Csókold meg a nyakát, vagy kapd fel, és forgasd meg a levegőben. Okozz neki valami meglepetést a szereteteddel, és kikerül az érzelmi mélypontról. A hibád gyorsan feledésbe merül, és ugyanolyan lényegtelenné válik, mint a múltbeli sikereid.

 

Rögtön állítsd helyre a szeretetet és boldogságot, ne minősítsd kicsinek a hibádat, a korábbi sikereidre hivatkozva.

 

 

A nő a „gyilkost" akarja látni benned

 

 

Egyéb más tulajdonság mellett a nő a „gyilkost” akarja látni a férfiban. A nő csalódik, ha a férfi fél, és az asszonytól várja el, hogy megöljön egy csótányt vagy egeret, miközben ő egy széken állva figyeli. A nő akkor is csalódik, ha a férfi azt akarja, éjszaka ő másszon ki az ágyból, és ellenőrizze, hogy a furcsa hangok betörőtől származnak-e. A vakmerőség vagy a halálfélemen való felülemelkedés a szeretet kedvéért, lényeges formája a férfias ajándéknak.

 

Bár a párod nem várja el tőled, hogy gyilkos legyél, de megnyugtatja a tudat, hogy képes vagy ölni. Ugyanakkor lehangolja, amennyiben hiányzik belőled ez a képesség. Képzeld el, hogy egy nagy csótány nyomul be a nappaliba. Te felugrasz a kanapéra, és kiabálsz a feleségednek, hogy ölje meg. Valószínűleg nem lesz nagyon feldobódva.

 

Vagy képzeld el azt, hogy este már ágyban fekszel az asszonyoddal, amikor valami fura zajt hallasz a földszinti konyhából. Annyira félsz, hogy megkéred abarátnődet, menjen le, és ellenőrizze a zaj okát. Abban biztos lehetsz, hogy nem fog lelkesedni a férfias hősiességed miatt.

 

Mindkét esetben az asszonyod érzi rajtad a félelmet. Nem akarja, hogy gyilkos legyél, viszont azt akarja érezni, szükség esetén állj készen szembenézni a halállal. Valójában azt akarja, képes legyél ölni, ha úgy alakul a helyzet. Amikor egy ámokfutó betör a házadba, meg akarja ölni a gyerekeidet és a feleségedet, az asszonyod nem lesz különösebben boldog, ha nem használod ki a lehetőséget, hogy tegyél valamit, hanem azt mondod a behatolónak, hogy bármit csinálhat, neked nincs ellene semmi kifogásod.

 

 

Gyakran egy nőnél többet akarsz

 

 

A férfi nemiség esszenciával a férfiak szexuális változatosságra vágynak. Még ha szereti is a partnerét, és teljesen elkötelezi magát mellette, akkor is természetes, hogy az állandó partnere mellett időnként más nőkkel is vágyik szexuális együttlétre. Az már csak a férfin múlik, hogyan tudja kezelni a más nőkre való vágyakozását. Azt azonban tudnia kell, hogy nem lehet elkerülni az ilyen vágyakat Azt is tudnia kell, az ilyen cselekedetek ideiglenesen izgatóak és csábítóak lehetnek, de gyakran jobban megbonyolítják az életet, mint amennyit az alkalom ér.

 

Még ha teljesen el is kötelezted magad a partnered mellett, akit szeretsz, valószínűleg megfordult már a fejedben, hogy szívesen lefeküdnél más nőkkel. Még ha teljesen elégedett vagy a nemi életeddel, valószínűleg vágysz a szexre más nőkkel is. A más nők utáni vágyakozás nem a kapcsolatod intimitásának a hiányát jelzi, hanem azt, hogy férfias a természeted.

 

Ez a vágy azonban nem mentség a promiszkuitásra, ahogy a tévénézés sem mentség a lustaságra. A vágy számos forrásból származhat, lehet megszállottság, biológiai örökség, gyermekkori élmény vagy egyszerűen nyitottság. Ha fedhetetlen életet akarsz élni, akkor fel kell ismerned a vágyad forrását, mert úgy tudod szabályozni a viselkedésedet, hogy az mindenki számára, de főképpen neked előnyös legyen.

 

Az tény, hogy valószínűleg szeretnél mással is lefeküdni az állandó partnered mellett; ahogy reagálsz erre a tényre, az jól tükrözi az életcélodat. Ha az a célod, hogy élvezd a fizikai gyönyört, nem törődve a következményekkel, akkor tégy magadévá annyi nőt, amennyit csak akarsz. Ha viszont jó fiú akarsz lenni, és a „mama” kedvében akarsz járni, akkor azt kell tenned, ami a párodat boldoggá teszi. Ha az a célod, hogy magadat és másokat felszabadíts a szeretetbe és szabadságba, akkor mindent meg kell tenned, ami erősítheti a szeretetet és a szabadságot az életedben, és azok életében, akikre hatni akarsz.

 

A döntés a tiéd. Csak emlékezz rá, hogy az önfegyelem nem azonos az elfojtással, amely akkor következik be, ha ellenállsz a vágyaidnak és harcolsz ellenük, próbálod eltemetni, amennyire csak lehetséges. Az önfegyelemmel a magasabb szintű vágyak uralják az alantasabb vágyakat, de nem ellenállással, hanem szeretettel és megértéssel.

 

Az a te dolgod, hogy hány nővel lesz szexuális kapcsolatod. Azonban mielőtt egynél többre gondolnál, először próbáld ki magad eggyel. Ha azt az egyet sem tudod kezelni - bensőségesen, megújuló szenvedéllyel és spirituális boldogsággal -, akkor elbuktál a vizsgán, és jobban teszed, ha kordában tartod a más nők iránt érzett vágyaidat, mivel az senkinek sem volna jó.

 

 

Válassz olyan nőt, akivel kiegészítitek egymást!

 

Ha egy férfi a természetéből fakadóan nagyon férfias, akkor nagyon nőies nőhöz fog vonzódni, aki feltölti az energiaszintjét. Minél semlegesebb vagy kiegyensúlyozottabb a férfi, annál inkább kiegyensúlyozott asszonyra vágyik. És ha egy férfi természete inkább nőies, az energiaszintjét feltölti egy erős kézzel irányító és céltudatos, sokkal inkább férfias nő. A saját szükségletei megértéséhez a férfinak meg kell tanulnia, hogy a nőt „egy csomagban” fogadja el. Például egy férfiasabb férfi bármilyen nőt képes elfogadni, aki megmozgat benne valamit, és aki vadságot, zabolátlanságot, őrületet, káoszt áraszt magából, hajlamos a „hazudozásra” és arra, hogy meggondolja magát. Még ebből az energetikai perspektívából is az ilyen típusú nő sokkal inspirálóbb tud lenni, mint a kiegyensúlyozott vagy a semleges, aki szilárd, meggondolt, szavahihető, és a férfi számára is érthető módon el tudja mondani, hogy mit akar.

 

A nőiesség a szeretet, inspiráció és erő végtelen forrása, testileg és lelkileg egyaránt. A nőies nők sokkal jobban kapcsolódnak a természet elemeihez, mint a férfiak. A nőies nők vadnak, megbízhatatlannak, sőt felelőtlennek tűnhetnek a férfi szemszögéből, de az ilyen asszonyok egyszerűen szabadok a férfias elvárások alapján szabályozott és irányított világban.

A nőies nők szabadon érzik a természet élő áramlását, ahogy azt a férfiak nem teszik. A nők szabadon követik az energia áramlását, amelyet a legtöbb férfi nem is érzékel. A nők megnyitják a szívüket, nem szabályozzák vagy irányítják célokkal és eszközökkel. A női test szabadon mozog a szeretetben és magában az életben. És ezt a legtöbb férfi nagyra értékeli; észrevenni egy nőt, akiben szabadon megnyilvánul a testi eksztázis az egyik legcsodálatosabb látvány egy férfi számára.

 

 

Minél inkább férfias vagy semleges egy nő, annál kevésbé valószínű, hogy engedi szabadon megnyilvánulni a testét. Az ilyen jellegű női megnyilvánulás arra invitálja a férfias férfit, hogy feledje a komoly gondolatok és célok világát, ünnepelje a pillanatot a szívén keresztül. Lehet sztriptízbár vagy felszentelt templom, a férfiak évezredek óta vonzódnak azért, hogy szemtanúi lehessenek a női eksztázisnak. A nőket szó szerint imádják az ilyen alkalmakkor. A férfiak nyilvánosság előtt sohasem csinálnak ilyet, hogy dicséreteket kiáltanak az előttük táncoló istennőnek. Az ilyen események teljességét az adja, hogy egyszerre szexuális és spirituális töltésűek. A férfiak teljesen átváltoznak egy ilyen esemény után, inspirálja őket a szabad női testiség áldásos ereje. Ez a nőiesség egyik megnyilvánulása.

 

Ezt kapod meg egy olyan asszonytól, akiben van női nemiség esszencia, vagyis tele van érzelmekkel. Ettől a nőtől függ, hogy mikor gondolja meg magát. Az ilyen nő sokkal érzékenyebb nálad, jobban érzi a kettőtök közötti energiaáramlást. Az ilyen nő örömöt és gyönyört okoz az eksztázissal szexuálisan és spirituálisan is, a teste szabadon és csodálatosan nyilvánul meg.

 

És minden egy csomagban van. Nem lehet olyan nőd, aki mindig logikusan következetes, értelmes, és aki időnként lel tölti a testedet és a lelkedet energiával, a testével kifejezi a szeretetet és eksztázist. Jelentős férfias energiát megmozgathat, ha úgy akarja, de ha a lelke mélyén nőies, akkor inkább táncolni akar, dühösen és örömmel, néha a józan ész határain túl.

 

Ezért olyan nőt válassz, aki kiegészít téged, ahogy a legtöbb férfi nőies nőre vágyik. Csak a nőies nő képes olyan ajándékokat adni, amelyekre a férfias férfiaknak szükségük van. Az ajándékokkal együtt azonban viszonylagos káosz és néhány heves érzelmi kitörés is érkezik, és ezektől a legtöbb férfi retteg. Pedig ez ugyanaz az energia, amely fel tud dobni. Meg kell tanulnod, hogy ugyanúgy feldobjon a dühös tánc, mint a dorombolás. Ezzel tudod az asszonyodat megajándékozni. Tanulj meg szabad és erős maradni, bármilyen érzelmi kitörést látsz az asszonyodtól. Ne hagyd ott, ne fordulj el, ne undorodj tőle! Érezni fogod a hatalmas energiáját, szeresd őt dühösen is, egyaránt fogadd be a sötét és fényes női energiát.

 

Csak akkor lehetsz boldog az intimitásban, ha olyan nőt választasz, aki szexuálisan kiegészíti a partnerét. És csak akkor leszel képes túlélni a kapcsolatot, ha a sötét és fényes oldalát egyforma szeretettel fogadod el. Időbe telik kifejleszteni ezt a képességet, de ezzel megajándékozod az asszonyodat és a világot olyan férfival, akit nem tud megfélemlíteni a női erő és káosz.

 

 

Ismerd meg, mi fontos a barátnődnek!

 

 

A nőiesség az életerő. Minél férfiasabb egy férfi, annál fontosabb számára a női energia (ellentétben más tulajdonságokkal).

 

Ha női üzleti partnert keresel, valószínűleg bizonyos tulajdonságokat akarsz látni benne, például pénzügyi éleslátás, megbízhatóság és kitartás, hogy a nehézségek ellenére is ragaszkodjon a terve megvalósításához. Ha női barátot keresel, akkor bizonyára azt akarod, hogy becsületes, együttérző, vidám és tisztelettudó legyen. Ha pedig házastársra vágysz, valószínűleg olyan nőt akarsz és ezért ilyen nőkkel is randizol, aki szabadon megtestesíti és kinyilvánítja a női energiát és szeretetet.

 

Minél jobban keresel olyan nőt, aki meg tud adni mindent, annál kevesebbet fogsz kapni. Az üzleti érzék elsősorban férfias tulajdonság (nőknél és férfiaknál egyaránt). A barátság önmagában semleges, nem szexuális tartalmú dolog. A nemi vágyhoz egyértelmű polaritás szükséges a férfi és a nő közötti energiaáramláshoz. Ha nem rangsorolod a kapcsolat célját, ezek a különböző energiák gyakran kioltják egymást, és csupán a szexuálisan semleges szövetség marad.

 

Csak akkor oszthatod meg az intimitás számos aspektusát - üzlet, barátság, partnerség és szexualitás -, ha kiválasztottál egyet a kapcsolathoz, és hagyod, hogy a többi tevékenység a fő célkitűzés köré csoportosuljon. Ha nem tudod biztosan, hogy mi a fontos, az egyes aspektusok konfliktusba kerülhetnek egymással. A nő intimitásra vágyik, amikor te az üzlettel akarsz foglalkozni. Vagy a nő be akar számolni a napjáról, miközben te szexre vágysz. Mindkét esetben le kell mondanod a valódi vágyadról, így a kapcsolatod működő, de középszerű lesz.

 

Az idő múlásával a szexuális polaritás és vonzódás eltűnik. Kezdesz majd a párodra úgy tekinteni, mint a fiatalító női gyönyörűség forrására, azzal az örömmel, ahogy az intimitást háttérbe szorítva kötelezted az asszonyodat, hogy egyszerre legyen minden: egyik pillanatban üzleti partner, a következő pillanatban barát, aztán anya, majd szerető. Egy idő után azonban elveszik az, ami összehozott benneteket, minden el fog veszni a zavaros kapcsolatban.

 

Más időkben és kultúrákban lehetett több partnered is, mindegyiket más céllal választhattad, minden partnernek volt valamilyen tudása, funkciója és szexuális energiája. Modern világunkban azonban a többnejűség már nem annyira elfogadott. Szociális és lelki okokból napjainkban a legtöbb férfi és nő egyszerre egy elkötelezett partnerre akarja korlátozni az intim kapcsolatát - bár amennyiben olyan vagy, mint a legtöbb férfi, biztosan eljátszottál már a gondolattal, hogy több feleséged, de legalább két barátnőd legyen különböző célokra.

 

 

Neked kell eldönteni, hogy mi fontos számodra a kapcsolatban. Csak te tudod tisztázni magadban, mi a célja az intimitásodnak. Amikor azonban eldöntötted, hogy az intimitásod célja a szerelem szenvedélyének átadása, a gyógyító szexuális energia befogadása és a lelki fejlődésed a spirituális ébredéssel, akkor legyél nagyon óvatos. Ne erőltesd az asszonyodra, hogy mindig, mindenben a rendelkezésedre álljon. Ne várd el tőle, hogy mindig segítsen az anyagi problémák megoldásában, mint pénzügyi tanácsadó. Ne hangsúlyozd a napi házimunka fontosságát, miközben nem sugárzod felé a szeretetedet nap mint nap. A feleségednek megvan a képessége, hogy felébressze a lelkedet, és élettel töltse meg a testedet. Te azonban adj neki lehetőséget a férfias szereteteddel együtt.

 

Ha azt akarod, hogy a feleséged a spirituális és szexuális partnered is legyen, ne csak a házibarátod, akkor ügyesen kell szervezni a háztartást, hogy az egységetek megmaradjon. Az asszonyod lehet a gyermekeid anyja és az üzleti partnered is egyszerre, amíg ezek a funkciók nem ütköznek a fő céloddal, hogy szolgáljátok egymást elkötelezett szeretetben, és erősítsétek egymást a szexuális polaritás energiájának átadásával.

 

Amikor a szeretet két aspektusa - a spirituális felébredés és a szexuális energia átadása - elveszik a napi teendők miatt, mindketten máshol kerestek majd felfrissülést és feltöltődést. A nőd férfias foglalkozást vagy szabadidős tevékenységet fog választani. A kapcsolatod a háztartási feladatok elvégzésének szintjére fog süllyedni. Lehet, hogy pontosan ezt akarod. Vagy nem. Mindkét esetben tudnod kell, hogy mi fontos számodra, mi a célja az intimitásodnak, és ehhez kell igazítanod a többi tevékenységedet, ha meg akarod tartani és fokozni az intimitást, mint lehetőséget mindkettőtök számára.

 

 

Dicsérd a nőt!

 

A férfiasság a kihívásokkal erősödik, a nőiesség pedig a dicséretekkel. Egy férfi ne jöjjön zavarba, és fejezze ki elismerését asszonyának.

És nyugodtan dicsérheti.

 

A férfiak a kihívásokkal erősödnek. A kisfiúkat a társaik állítják kihívások elé, amikor fogadni akarnak, hogy nem tud átugrani egy kerítésen. A katonai kiképzés során megtudod, hogy semmire sem vagy jó, és ezek a sértések olyan kihívást jelentnek, hogy arra törekszel, te legyél a legjobb. Férfiként bizonyára van olyan férfias szokásod, hogy másokat kihívások elé állítasz, beleértve az asszonyodat is, azzal a céllal, hogy jobbak legyenek vagy fejlődjenek.

 

Az asszonyodnak csak a férfias része tud fejlődni a kihívások által. A női része támogatásra és dicséretre vágyik. Ha azt mondod neki, hogy szereted a teste formáját, azzal sokkal inkább ösztönzöd a testedzésre, mintha azt mondanád, hogy reméled, nem szed fel több kilót.

 

A dicséret mindig erősíti az asszonyodban azt, amit éppen dicsérsz. „Olyan gyönyörű vagy, amikor mosolyogsz”, sokkal hatékonyabb, mint azt mondani, hogy „Csúnya vagy, ha ráncolod a homlokodat”, bár mindkettő azt a vágyat fejezi ki, hogy szeretnéd, ha mosolyogna. Amikor az asszonyodhoz beszélsz, inkább legyél optimista, és a félig teli pohárra gondolj, ne pedig arra, hogy félig üres.

 

A dicséret szó szerint táplálja a női kvalitásokat. Ha azt akarod, hogy az asszonyodnak jobb legyen a kisugárzása, egészsége, boldogsága, szeretete, szépsége, ereje, lelki mélysége, akkor dicsérd ezeket a tulajdonságait. Megteheted, akár naponta több alkalommal is.

 

A legtöbb férfi ezt elég nehezen tudja megtanulni, de mégis dicsérni kell azokat a tulajdonságokat, amelyeket érdemesnek érzel arra, hogy kiemeld, és tényleg olyanok legyenek. Vagyis azokat a tulajdonságokat kell dicsérni, amelyeknél azt szeretnéd, hogy fejlődjenek. Ha tudod, hogy az asszonyod egészségesebb volna, ha többet edzene, ezt nem mondod neki. Inkább azt hangsúlyozd, hogy mennyire szexis, amikor izzad a pólójában. Mondd el neki, milyen nagy hatással van rád, ahogy mozog a teste. Gyakran tudasd vele, hogy melyik testrészét szereted legjobban.

 

Dicsérd azokat a dolgokat, amelyeket tényleg szeretsz, amikor edzi magát, és ettől jobban fogja csinálni. Ha viszont arról beszélsz, hogy miért kellene edzenie, azt sugallod, hogy számodra nem elfogadható abban az állapotában. A dicséret működik, az információ viszont nem. A dicséret motivál, ellentétben a kihívással. Próbáld ki bátran! Naponta öt-tíz alkalommal dicsérd az asszonyodnak azokat a dolgokat, amelyeket szeretsz benne. Majd meglátod, mi történik.

 

A női viselkedés és gondolkodás olyan, mint az időjárás. Állandóan változik, erősödik vagy gyengül, és nem egyetlen oka van. Az elemzés nem működik. Nincs lineáris ok-okozati összefüggés, amely elvezethet a probléma gyökeréhez. Tulajdonképpen nincs probléma, csak a hirtelen időjárásváltozás. Az érzelmi viharok oka a gyengébb és erősebb intenzitású szeretet váltakozása. Amikor egy asszony azt érzi, hogy mélyen áthatja a szeretet, a hangulata azonnal vidámra változik, függetlenül attól, hogy alapvetően más lehetne.

 

 

A nők nem hazudnak

 

Az adott szó megtartása a férfiaknál és a nőknél is férfias vonás. Akiben erősebb a női nemiség esszenciája, talán nem tartja be az ígéretét, de nem biztos, hogy hazudik. A nők világában a szavak és tények háttérbe szorulnak a kapcsolatban az érzelmek és hangulatváltozások mögé. Amikor azt mondja a nő, hogy „Gyűlöllek”, vagy „Sohasem utazom Tatára” vagy „Nem akarok moziba menni”, az gyakran csak egy érzelmi hullámzást tükröz, nem pedig egy megalapozott álláspontot, az események és a tények figyelembevételével. Ugyanakkor a férfi azt mondja, amit gondol. A férfi szava az erénye. A nő azt mondja, amit érez. A nő szava az adott pillanatra vonatkozik.

 

Amikor figyelsz az asszonyodra, úgy hallgasd, ahogy az óceán hullámzását vagy a szél zúgását. Amit tőle hallasz, az az érzései mögötti energia mozgásának a hangja. Természetesen vannak olyan időszakok, amikor férfi módjára beszél, és azt mondja, amit gondol, de mivel majdnem mindig az érzelmei vezérlik, sokkal gyakrabban az érzéseinek ad hangot. A női beszéd sokkal inkább költészet, mint tiszta ütemezési terv. Amikor a nő egy érzelemtől fűtött pillanatban elmondja, mit akar tenni, valójában azt fejezi ki, hogy az adott pillanatban mit érez, mit szeretne csinálni. Ezért az érzései és a tényleges cselekvései ötpercenként változhatnak. És változni is fognak ötpercenként.

 

Amikor meglepetést okoz neked az asszonyod a cselekedeteivel, és figyelmezteted, hogy mást mondott, akkor valószínűleg megfeledkezel róla, hogy a női nemiség esszenciája van benne. Amit a nő mond, olyan, mint a felhő: jól körülhatárolható, összefüggő, de néhány perc múlva már felismerhetetlen. A felhő a víz, a szél és levegő megnyilvánulása. Az asszonyod szavai kifejezik az érzéseit, a kapcsolatát, az aktuális helyzet látható és láthatatlan finomságait. A következő pillanatban ezek a tényezők változnak a nő megnyilvánulásával együtt.

 

- Akarsz menni moziba? - kérdezed tőle.

- Nem igazán - feleli.

Aztán megöleled, és azt mondod: - Menjünk moziba!

- Rendben - hangzik a válasz.

 

Nem beszélt róla, hogy vágyik moziba menni. A kapcsolatotok aktuális állapotáról beszélt. Amikor azt mondta, hogy nem akar menni, te úgy reagálsz, hogy rendben van, és leülsz tévét nézni, a játszmát elvesztetted. Nem pontosan azt akarta mondani, hogy nincs kedve moziba menni, még ha azt is mondta.

 

Ez nem hazugság. Egy férfi számára, és mindenkinek, aki férfias stílusban beszél, ami nem igaz, az hazugság. De a nőknek az igazság csak gyenge fogalom az érzelmeik erősségéhez képest. A női igazság az, amit valóban érez abban a pillanatban.

 

Ezért, amikor azt mondja a nő, hogy Komáromba akar költözni veled, és miután eladtad a házat, azt mondja, hogy mégsem akar menni, ne kezdj vele kiabálni, hogy nem erről volt szó. Amikor először mondta, hogy menni akar, jól érezte magát a kapcsolatban. És amikor azt mondta, hogy mégsem akar költözni, rosszul érzi magát a kapcsolatban. Ahelyett, hogy vitatkoznál vele azon, hogy mit mondott, először inkább érezze a szeretedet.

 

Az alapszabály a következő: ne hidd el szó szerint, amit az asszonyod mond, hacsak nem áramlik feléd a szeretete abban a pillanatban, amikor kimondja. És még akkor is előfordulhat, hogy az aktuális érzéseiről beszél, és nem szükségszerűen arról a témáról, amiről éppen szó volt. Sohase alapozz terveket arra, amit egy nő mond, hogy mit akar csinálni, hacsak nem érzed a teljes szeretetet, miközben beszél. És utána is számíthatsz rá, hogy bármelyik pillanatban meggondolhatja magát, ahogy az érzelmei változnak. Emlékezz rá, hogy egy nő sokkal érzékenyebb a környezetében a nem látható dolgokra, mint egy férfi. Próbálj meg különbséget tenni az asszonyod változó hangulata és érzékeny bölcsessége között.

 

A nők nem hazudnak, bár a férfiak gyakran azt érzik. A férfi végső soron ezért felelős, hogy saját döntéseket hozzon, a leikéből fakadó bölcsességére alapozva. Ha pedig letér az igazság útjáról, hogy kompromisszumot kössön asszonya változó hangulata miatt, akkor a végén a nőt fogja hibáztatni.

 

Meg kell hallanod, amit az asszonyod mond, és érezz gondoskodást iránta. És miután jól átgondoltad a mondandóját, hozd meg a lelked mélyéről fakadó lehető legjobb döntést. Így, ha az asszonyod idővel meggondolja magát, nem neheztelhetsz rá, hogy letérít az utadról. Sőt, még élvezheted a kivételes érzékenységét és a hangulatváltozásai sémáját is megfigyelheted. Folytathatod, amit elkezdtél, vagy módosíthatsz az eredeti elképzeléseden, mert tudod, hogy mindig az adott helyzetnek megfelelő legjobb döntést fogod meghozni, a nő mély bölcsességére - a hangulatváltozásokkal együtt - alapozva.

 

 

Érdekes tény, hogy a nő kilencven százalékának az érzelmi problémája a szeretethiányból fakad. Ezért ne távolságtartóan elemezd az asszonyodat, ahogy egy orvos teszi a páciensével, amikor felállítja a diagnózist, és ne viselkedj terapeutaként, aki kérdésekkel bombázza a beteget. Adj neki szeretetet - ugyanazt a szeretetet, amely a kérdéseidet is motiválja - azonnal és félre nem érthető módon. Menj oda hozzá, nézz mélyen a szemébe, fogd meg a kezét és simogasd, beszélj arról, hogy menynyire szereted, mosolyogj, dúdold a kedvenc dalát, táncolj vele, és komoly esélye van, hogy eltűnnek az érzelmi problémái. A helyzetet még kezelnie kell, de ebben tudsz segíteni neki, és az érzelmi aspektus átalakul szeretetté.

 

Nagyon ritkán fordul elő, hogy a hangulata elemzésével megszabadítod a párodat a problémájától. Az elemzésed és a hangulatjavítására tett kísérleted gyakran nem lesz rá semmi hatással. Kérdezd meg tőle, hogy amikor rossz hangulatban van, elemzésre vagy szeretetre vágyik inkább. Olyan könnyen lehet szeretetet adni, és tulajdonképpen mindketten azt akarjátok. De férfiként nagy valószínűséggel a probléma megoldására törekszel. Pontosan ezt nem akarja, és a legtöbb esetben ez csak tovább ront a helyzeten.

 

Ha legközelebb a barátnőd rossz hangulatban lesz, próbáld meg a következőt: tételezd fel, hogy nem érzi a szeretetet. Egyszerűen tételezd fel, még akkor is, ha ez nem annyira egyszerű. A rossz hangulatának van valamilyen alapvető oka, és ezt ki tudod javítani. Gondolj arra, hogy ő olyan virág, amelyet öntözni kell, vagy olyan motor, amelyen be kell állítani a karburátort. Ne gondolj arra, hogy bármi is elromolhatott. Tételezd fel azt, hogy szeretetet akar tőled, amely, erős, szilárd és érzéki.

 

Szeretettel nézz a feleséged szemébe, érintsd meg ott, ahol a legjobban szereti, szeretettel beszélj hozzá, vagy énekelj neki. Figyeld meg, mi történik a borús hangulatával. És miután a hangulatát megváltoztatta a szereteted, és boldognak és nyugodtnak látod, akkor beszélj vele olyan dolgokról, amelyekről úgy érzed, hogy szükséges.

 

Ha valamikor azt veszed észre, hogy az asszonyodat a rossz hangulatára vonatkozó kérdésekkel nyaggatod, miközben még benne van, akkor tudnod kell, hogy rossz úton jársz. Először adj neki szeretetet a szemeddel, az érintéseddel, a hangoddal. Aztán, és csak akkor, vagyis a szeretet kinyilvánítását követően gondolkodj el, mit kellene még megbeszélni.

 

 

Sohase javasold egy nőnek, hogy oldja meg a lelki problémáját!

 

Ha arra kérsz egy nőt, hogy elemezze vagy próbálja megoldani a saját lelki problémáját, azzal a lelke nőiességét tagadod meg, amely olyan hullámzó energia, akár az óceán. Megtanulhatja, hogy Istenre bízza a probléma megoldását, megnyitja a lezárt szívét, gyakorolhatja az ellazulást, és bízhat a szeretetben, de soha semmit nem fog „megjavítani” a problémája elemzésével.

 

Az egyik legbensőbb női vágy pontosan az, hogy ne mindig mindent a férfi találjon ki, és utána irányítson. A nő azt akarja, hogy a férfi bízzon abban, hogy jó irányt választott. Néha ő akarja kitalálni a férfinak, hogy mit tegyen, de sokkal gyakrabban érzi ajándéknak, amikor a férfitól útmutatást kap az intimitásban, anélkül, hogy ezt kérnie kellene, vagy elmondania, hogy mit akar.

 

Tételezzük fel, hogy a feleséged születésnapja van. Ha a te születésnapod volna, azt szeretnéd, hogy az asszonyod csináljon meg mindent, amit csak akarsz. Ezért azt feltételezed, hogy ő is ugyanazt szeretné. Azt mondod neki: „Boldog születésnapot! A születésnapodon azt csinálunk, amit te akarsz. Elmehetünk bárhová, és bármit csinálhatunk. Mindent megteszek neked, csak mondd meg, mit akarsz.”

 

Ez pontosan az ellenkezője annak, amit egy nő ideális születésnapi ajándéknak gondol. A legtöbb nő sokkal izgatottabb volna, ha azt mondanád: „Harminc perced van, hogy összecsomagolj. Ne kérdezd, hová megyünk, de máshol töltjük a hétvégét. Mindenről gondoskodtam. Csak csomagolj össze, a többit bízd rám! Hidd el, hogy ez lesz az eddigi legjobb szülinapod.” Az egyik legmélyebb női intim vágy az ellazulás és odaadás, abban a tudatban, hogy a férfi majd mindenről gondoskodik. Aztán egyszerűen élvezheti a helyzetet, nem kell tervezgetni, és megmondani a férfinak, hogy mit csináljon. A nő így csak energia, mozgás és szeretet, mert nem kell elemeznie az összes lehetőséget, és kiválasztani a legjobbat. Élvezheti, hogy a férfi vállalja a felelősséget, ezért lehet tiszta nőies energia.

 

A nő természetes állapota a lebegés az óceánban nagy erővel, de nem egyetlen céllal. A férfi csatornát, gátat és hajót épít, hogy egyesítse erejét a női óceánnal, és eljuthasson egyik pontból a másikba. A nő viszont egyszerre több irányba is halad. A férfi kiválaszt egyetlen célt, és abba az irányba tart. Ahogy a hajó szeli a végtelen óceán hullámait, a férfi úgy dönt és navigál egy adott irányba. A női energiának nincs iránya, de hatalmas, mint az óceáni áramlat, mindig változik, gyönyörű, és az élet forrása.

 

Hasonló elvet lehet alkalmazni az intimitás problémájára. Amikor a párodat arra akarod kényszeríteni, hogy inkább hajó legyen, mint óceán, azzal megtagadod a női energiáját. Amikor beszélsz vele, és elvárod tőle, hogy elemezze a hangulatát és a helyzetet, hogy megoldást lehessen találni, akkor a „férfiasságod” beszél vele. Megteheti, amit kérsz, nálad jobban is képes megcsinálni, de attól még nem lesz boldog asszony.

 

Egy boldog nőnek ellazul a teste és a lelke: erős, kiszámíthatatlan, potenciálisan vad és pusztító, vagy nyugodt és derűs, de mindig tele van élettel, átadja magát az óceán erejének. Ha azt kéred tőle, hogy elemezze az érzéseit, az olyan, mintha elkerítenél egy részt az óceánból, hogy medencét csinálj belőle, ami biztonságosabb és kiszámíthatóbb, de kevésbé élő és élhető. A legtöbb férfi a partnerét medencébe kényszeríti azzal, hogy folyamatosan férfiként kezeli, úgy beszélnek a nők érzéseiről, mintha azokat elemezni és kijavítani lehetne.

 

Ne vesztegesd ilyesmivel a drága idődet, de főleg ne várd el az asszonyodtól, hogy ezt csinálja. Olyan ez, mintha férfiként arra kényszerítenének, hogy romantikus regényeket olvass, vagy szerelmi történeteket nézz a televízióban. Persze, meg tudod ezt is tenni, de bizonyára nem érinti meg a szívedet úgy, ahogy a nőkét. És ha az asszonyod rendszeresen ilyesmit kíván tőled, akkor kezded megutálni emiatt. Ha az asszonyod úgy értékeli, hogy az életed legnagyobb problémája az, hogy nem nézel elég szappanoperát a tévében, akkor azt fogod gondolni, hogy megőrült.

 

Szappanoperák, romantikus regények és szerelmi történetek mélyen megérintenek sok nőt, mert a női prioritásuk a szeretet áramlása a kapcsolatukban. De a férfi prioritás céltudatos és irányított. A célod elemzésével és az irány meghatározásával sok érzelmi probléma megoldható. A szeretet női prioritás, nem pedig cél vagy irány.

 

A nőket nem szabadítja fel, ha elemzik önmagukat. Akkor lesznek szabadok, ha átadják magukat a szeretetnek. Nem a te szeretetednek, hanem az övéknek. Azzal lesznek szabadok, ha a számukra természetes szeretet áramlásának odaadják magukat, mivel ez a boldogságukból fakad. Ehhez nem tartozik, hogy elemezzék a szeretetük akadályait. Az akadályok elemzése a férfiak módszere. A férfiak szeretnek elemezni a focipályán, a sakktábla mellett, a tőzsdén, de még a szexuális életükben is. Férfiként az fontos számodra, hogy ne kényszerítsd a saját módszereidet az asszonyodra.

 

Maradjon ő az óceán. Bátorítsd, hogy legyen olyan szabad, olyan mély, olyan nagy és olyan erős, mint az óceán. Legyen tele a szereteteddel, érezze magát megingathatatlannak és biztosnak a jelenlétedben, aztán ne szabjon korlátot az érzelmeinek. Szabadon áramoljon a szívéből a szeretet. Korlátlanul nyilvánulhasson meg a szeretete. Őrüljön meg a szerelemben.

 

A szeretetnek is van saját intelligenciája. Tiszteletben kell tartani a szeretet intelligenciáját, felismerve azt, hogy az elemzés általában nem szükségszerűen szolgálja a nő nyitottságát. Szeresd az asszonyodat a teljes testeddel, esetleg nyomd a falhoz a mellkasoddal, lélegezz együtt vele, hogy elmúljon a feszültsége és kilazuljon, átadja magát a szívéből jövő szeretetnek, és felszabadítsa a szeretetéből fakadó bölcsessége. A férfinak csak előnye származhat ebből a női ajándékból.

Tűrd a nő heves érzelmeit - egy ideig

 

 

Amikor egy nő intenzív érzelmekre vágyik, a középszerű férfi próbálja lecsillapítani, beszél vele, vagy magára hagyja, hogy később visszatérjen, amikor a nő már „észhez tért ”.

A különleges férfi elfogadja a nő hangulatát rendíthetetlen szeretettel és szilárd tudatossággal. Ha a nő ezek után sem akar teljes szeretetben élni, egy idő után hagyni kell elmenni.

 

Ha olyan vagy, mint a legtöbb férfi, akkor valószínűleg nem igazán szereted a női hisztériát és a dührohamot. Azt veszed észre, hogy azon töprengsz, miért ennyire bonyolult a nő? Mi lehet a problémája? Próbálod lenyugtatni, hogy ne vegye annyira komolyan a dolgot. A női rossz hangulat annyira idegen és sötét számodra, hogy a végén még undorítónak tartod. És amikor az asszonyod tényleg bevadul, megrémülsz, hogy milyen károkat csinálhat. Az érzelmei sokkal hevesebbek és kiszámíthatatlanabbak, mint a tieid, ezért jobb, ha ilyenkor nem vagy a közelében.

 

Alapvetően a legtöbb férfi fél vagy irtózik a női érzelmektől. Ezért próbálsz változtatni, vagy elmenekülsz. Ilyenkor szokták mondani, hogy „Majd visszajövök később, ha megint értelmes ember módjára tudsz viselkedni.

 

A nők azt sokkal jobban kedvelik, ha a férfi jelen van, de nem reagál az érzelmi viharokra. Amikor férfi a nővel marad, és szereti a vadsága ellenére is, akkor a nő bizalmat érez, és attól majd megnyugszik.

 

Ahogy az asszonyod kaotikus viselkedését tolerálod, az pontosan tükrözi, hogyan reagálsz a világban uralkodó káoszra. Ha olyan típusú férfi vagy, aki elvárja, hogy minden a maga helyére kerüljön, akkor az asszonyod érzelmeit is beskatulyázod. Ha olyan férfi vagy, aki inkább felbérel másokat, hogy rendet csináljanak a padláson vagy a zavaros pénzügyeidben, akkor minden bizonnyal valaki másra hagyod, hogy kezelje az asszonyod kaotikus viselkedését.

 

Képezheted magad arra is, hogy urald a világot - anyagilag, kreativitásban és spirituálisan -, ha megtanulod, hogyan lehetsz szabad és szeretetben élő az asszonyod érzelmi káoszában. És ezt csak úgy teheted meg, ha állhatatos vagy, és annyira erős a szereteted, hogy nincs más érzelmed. Nem adhatod fel, ha látszólag kudarcot vallasz, hanem inkább tanulnod kell a saját hibáidból és visszatérni a szeretethez. Halmozd el az asszonyodat az ajándékaiddal. Ahogy a kormányzással küszködsz a viharos tengeren, a tudásodat össze kell kapcsolni az asszonyod energiájával, hogy érezhesd a hullámhegyeket és -völgyeket, az állandó jelenléted mellett.

 

Lehet, hogy nem bírod tartani a kormánykereket, elsodor az óceán és sérteget az asszonyod. Ezekből tudsz tanulni. Feltápászkodsz, leporolod magad, vársz, amíg lenyugszik az asszonyod, mert különben megrémítheted. Vagy pedig kihívásnak tekinted a pillanatot, hogy képes vagy-e meghódítani szeretettel a világot és az asszonyodat.

 

Legyen egyenletes a légzésed, legyen erős a tested. Mindig figyelj oda mindenre. Nem számít, mit mond vagy csinál az asszonyod, adj neki szeretetet. Szorítsd magadhoz erősen! Mosolyogj! Kiálts egyet, aztán csókold meg az arcát. Tegyél meg bármit, hogy kimozdítsd a bezártságából, jusson be a szereteted a páncélja alá, hogy megérintse a szívét. Tanuld meg élvezni még a haragját, a könnyeit, a néma feszültségét is. Ugyanezt az odaadást többszörösen megkapod majd a világtól.

 

Az élet olyan játék, amelyben minden helyzetet tudni kell kezelni, a szeretet erejével átalakítani olyanná, hogy a legnagyobb ajándékot adja minden pillanatban, és nem kell törődni a végkifejlettel, mert tudod, hogy hullámhegyek és -völgyek követik egymást.

 

Akkor vagy ura az asszonyodnak és a világnak, ha nincsenek vágyaid, hogy elkerüld a szeretet hullámzásait, vagy korlátozd a szabadságodat.

 

 

Ne kényszerítsd a nőt döntésre!

 

Egy férfi elhagyagolja a kötelezettségeit, ha elvárja az asszonyától, hogy mindig önmaga döntsön, és ezért az eredmény számon kérhető lesz rajta. Ez az elvárás a férfiasság ajándékának visszatartása. Ettől a nő olyan pozícióba kerül, amely felerősíti a saját férfiasságát. Néhány nőnek még jó is lehet, mert megtanulja felélénkíteni a férfias képességét, hogy meghozzon egy döntést, amelyhez ragaszkodik is. De ha egy férfi elhanyagolja a kötelességét, hogy az asszonyát a férfias egyenességével és döntésképességével megajándékozza, akkor a nő rendszeresen kemény, összeférhetetlen és bizalmatlan lesz a parnerével. Nem fogja átadni magát a férfi szeretetének, nem bízik a férfias képességében, és inkább a maga ura lesz.

 

Amikor a a párod kérdez valamit, azt feleled, hogy bármit akar, az jó neked. Ez egy barát válasza, nem pedig egy szerelmes férfi reagálása. Barátokként tisztességesek vagytok egymással, hagytok elegendő teret és függetlenséget. Szerelmesekként többek vagytok, mint barátok. Teljes erővel dübörög a férfias és nőies polaritás. Nem szeretnéd, ha asszonyod istennő volna, aki felkínálná nőiessége ajándékait? Hogy ez megvalósuljon, neked is fel kell ajánlanod a férfiasságod ajándékait. Az egyik legértékesebb ajándékod az a képesség, hogy átlátod a lehetőségeket, és az összes végkimenetelt figyelembe véve hozod meg a döntésedet.

 

A női döntés alapja, hogy mit érez helyesnek, és gyakran ez a legjobb módja a döntéshozatalnak. Azonban az intim kapcsolatban nem egyszerűen a legjobb döntést kell meghozni, hanem úgy kell dönteni, hogy közben fenntartod a két nem közötti polaritást, amely kezdetben mindkettőtöket vonzott. Ha ez a polaritás kezd eltűnni, megszűnik a vonzódás, és vele együtt az intimitás is.

 

El kell játszanod a férfias pólust, ha azt akarod, hogy az asszonyod játssza a nőies részt. Ha a döntésekben a saját nézőpontodat ajánlod, az az egyik módja a férfiasság ajándékozásának. Még a legkézenfekvőbb döntéseknél se mondd soha a nőnek, hogy csináljon azt, amit akar. Ha megkérdez, hogy szerinted melyik cipő néz ki jobban rajta, sohase válaszold azt, hogy mindkettő. Inkább felelj valami olyasmit, hogy „Én szeretem a piros cipőket, de számomra az a legfontosabb, hogy boldognak lássalak.” Természetesen a nő szabadon dönthet, hogy melyiket választja, de ugyanakkor értékeli a férfiasság ajándékát a döntésnél.

 

Tételezzük fel, hogy az asszonyod olyan döntésre készül, amely évekre meghatározhatja a karrierjét. Érez valamit, és azt teszi, amit a legjobbnak érez, és ez a női döntéshozatal. Esetleg a döntésénél megpróbálja mérlegelni a döntése lehetséges kimeneteleit, és ez már a férfias stílusú döntés. Mivel benned férfi nemiség esszencia van, természetesen a férfias stílusú döntését fogod támogatni. És ami még fontosabb a kapcsolatban, hogy ha nem a férfias stílusú döntést támogatod, az energiátok depolarizáló hatású lesz. A nőé lesz férfias, a tiéd pedig semleges, és nem lesz senki a női pólusnál. Ez rövid időszakokra elfogadható, de ha állandósul, akkor egy idő után inkább barátként fogtok egymásra tekinteni, nem pedig szexuális partnerként. A polaritásból fakadó vonzódást felváltja két barát eszmecseréje.

 

Ha megtagadod a férfiasság ajádékát, kijelentve, hogy téged nem igazán érdekel a dolog, döntsön a nő, akkor meg kell tanulnia, hogy a saját férfias képességére támaszkodjon. Másként fogalmazva inkább fog hinni a saját férfiasságában, mint a tiédben. Aztán azt tapasztalod, hogy egyre kevésbé bízik meg benned. Még a szexben sem fogja teljesen odaadni magát, mert nem képes ellazulni és teljesen megbízni benned. Mivel nem kínáltad fel neki a saját férfiasságod perspektíváját, azt saját magának kell megadnia.

 

Gyakorlati tanács, hogy mindig segíts az asszonyodnak a döntéshoztalban, tájékoztasd a perspektíváiról és a lehetőségekről, így tudasd vele a szeretetedet, amely független attól, hogy milyen döntést hoz. A női megérzések gyakran sokkal jobb alapot adnak a döntéshez, mint a férfias elemzés. Ezért bátorítsd a nőt, hogy élje át a helyzetet, és bízzon a megérzéseiben. De a polaritás és az intim boldogság kedvéért mindig mondd el neki, hogy mit és miért tennél, még akkor is, ha úgy gondolod, hogy már meghozta a saját döntését.

 

 

Az ízlést nem csak a lélekből fakadó preferencia határozza meg, hanem az energia is fontos szerepet játszik. Lehetsz egy gyönyörű nő társaságában, aki mégsem az eseted. Látod a szépségét, megérted a barátaidat, hogy vonzónak találják, de akkor sem felel meg az ízlésednek. A különböző nők különböző női energiát adhatnak. És a különbség legegyszerűbb formája a tüzes és a jeges női energia közötti különbség.

 

Ha különösen alkalmazkodó férfi vagy, akit elég nehéz bármivel is motiválni, akkor egy forró nő jobban megfelel az igényeidnek. A tüzes természete felmelegít és beindít. Ha viszont heves természetű és magad is forróvérű vagy, akkor azt fogod tapasztalni, hogy egy jéghideg nő egyensúlyt képes teremteni a tested és a lelked között.

 

Kételkedni kezdesz az aktuális intim kapcsolatodban, ha nem ismered fel, hogyan változik a női energia iránti igényed. Amikor az életed unalmasnak és sivárnak látszik, akkor egy tüzesebb asszonyra van inkább szükséged. Tőle megkapod azt a tüzet, amely belőled hiányzik. Amikor azonban az életed gyökeresen megváltozik, és azt érzed, hogy teljesen kiégtél, akkor már túl sok lesz neked a tüzes nő. Inkább fogsz vonzódni egy jéghideg nő érintéséhez és nyugodt pillantásához.

 

Tételezzük fel, hogy feleségül vettél egy tüzes nőt. Éveken át élvezted a szenvedélyét, szórakoztatott a dühöngése, és elbűvölt, milyen gyorsan készen áll a szexre. Aztán jelentős változás történt a karrieredben. Szoros határidővel, sok emberrel kezdtél dolgozni. Heti ötven órában kellett foglalkoznod az emberek érzéseivel és ellenérzéseivel. Azt vetted észre, hogy szinte egész nap verejtékezel, mintha a fejedhez nyomnák egy pisztoly csövét. Az életed eléggé forró lett, mintha egy kuktafazékba kerültél volna.

Hazamész a tüzes feleségedhez. Rögtön nyomulni kezd rád, hogy megkapja, amit akar. Te úgy érzed, hogy lazítani szeretnél. Kérsz tőle néhány perc nyugalmat, mire ő átöltözik, és elmegy az uszodába, hogy tovább erősítse amúgy is ruganyos testét. Közben megérkezik hozzátok a feleséged legjobb barátnője. Ajtót nyitsz neki, és behívod a házba. Sokkal lassabban mozog, mint a feleséged. A jelenléte megnyugtató számodra, bár nem olyan típusú nő, akire általában gerjedsz.

 

A nő hanghordozása is üdítően hat rád. Látja rajtad, hogy fáradt vagy, hiszen már évek óta ismer, és megkérdezi, hogy esetleg ne masszírozza-e meg a válladat. A kezét a válladra teszi, és nagyon gyengéden kezd masszírozni, kellemesen hűs energia árad végig a testedben. Megkönnyebbülten felsóhajtasz. A nő a rövid masszírozás után elbúcsúzik, és megígéri, hogy valamelyik nap visszajön meglátogatni a barátnőjét.

 

Amikor a feleséged hazaér, tele van energiával, rohangál a házban, rendet rak mindenhol. Kiabál veled, amiért nem kérted a barátnőjét, hogy maradjon és várja meg. Aztán meglátja, hogy fáradt vagy, bocsánatot kér, majd szenvedélyesen csókolgatni kezd. A keze gyorsan odacsúszik az ágyékodra, de te még mindig a barátnőjére gondolsz, emlékszel a frissítő energiájára, és azon töprengsz, mi a fenét keresel itt.

 

Ilyen esetben a következőt kell tenni: meg kell érteni, hogy mi történik. Tényleg élvezted a feleséged tüzes temperamentumát, de mivel te is egész nap lobogsz a munkahelyeden, hidegebb energiára van szükséged az egyensúlyi állapotodhoz. Ez nem jelenti azt, hogy véget kell vetned a házasságodnak. Azt sem jelenti szükségszerűen, hogy le kell feküdnöd a nyugodt barátnőjével. Viszont azt jelenti, meg kell találnod az egyensúlyt az életedben.

 

Megváltoztathatod az étrendedet hideg diétára. Hidegebben tarthatod a testedet, például nyáron sapkát hordasz, könnyebb, lengébb öltözéket viselsz. Sétálhatsz a tó körül vagy a folyóparton, hogy a víz közelsége is lehűtsön. Vagy kaphatsz hűsítő energiát közvetlenül egy asszonytól, nem szükségszerűen szex formájában.

 

Kérhetsz például profi masszírozást hűsítő energiával rendelkező asszonytól. Néha elég annyit tenned, hogy egy ideig egy helyiségben tartózkodsz egy hideg asszonnyal. Minden esetben fontos felismerni, hogy a különböző energiák iránti igényed változik az életed során. Azt kell megtanulnod, hogyan tudod ezt kezelni. Az is fontos, hogy ne feltételezd, hogy az energiaváltoztatás miatti igényed okot adhat a házasságod felbontására. Azt is érdemes tudni, hogy nem csak szexuális kapcsolaton keresztül kaphatsz más nőktől energiát, ha éppen úgy döntesz.

 

Végső soron neked kell meghoznod a döntést. Amikor egy férfi energiája változást igényel, és rádöbben, hogy a szomszéd irodában dolgozó nőtől megkaphatja azt az energiát - amit nem kapott meg a feleségétől -, akkor viszonyt kezdhet vele, ami pedig váláshoz vezethet. Van olyan férfi, aki meg tudja beszélni a feleségével, hogy energiaváltásra van szüksége, és aztán azt tapasztalhatja, hogy az asszony képes nagyon kreatív módon biztosítani számára a szükséges energiát, amelytől megújul és gyógyul is.

 

Nem szabad azonban összekeverni az energiaszükségletet a szeretet melletti elkötelezettséggel. Az energiaszükségletet viszonylag könnyen egyensúlyba lehet hozni. A szükséges energiát megkaphatod egy masszőrtől vagy a megváltoztatott étrendből. Ha drasztikus lépésre szánod el magad, és úgy döntesz, hogy elhagyod a feleségedet olyan asszonyért, akinek az energiája éltetőbb számodra, néhány hónap múlva, amikor az energiaszükségleted ismét változik, rádöbbensz, hogy nagyon meggondolatlanul döntöttél.

 

Eldöntheted magadban, hogyan akarod kezelni a bizonyos női energiaszükségletedet, hogy feltölthesd az egész testedet élettel, és lenyugtasd a háborgó lelkedet. De az energiának köszönhető megújulás nem jelent alapvető változást addig, amíg a lelked nem lesz szabad, nyitott, szeretettel teli. Egy pohár hideg gyümölcslé, vakáció Hawaiin vagy egy vörös hajú nő ideiglenes egyensúlyt teremthet a lelkedben, de csak a szeretet melletti szilárd elkötelezettséged vezethet át a félelmeken, az elszigeteltség érzésén, hogy eljuthass az abszolút könnyedséghez és az igazsághoz. Emlékezz rá, hogy mi a legfontosabb számodra, mielőtt eldöntenéd, mit akarsz csinálni.
További bejegyzések


Féltékenység
| 2 évvel ezelőtt
Féltékenység
Női vonzódás
| 1 évvel ezelőtt
Női vonzódás
Szakítás
| 1 évvel ezelőtt
Szakítás

A hozzászólási lehetőséget ideiglenesen lezártam. Ha kérdésed vagy hozzászólásod van a bejegyzéssel kapcsolatban, keress meg közvetlenül a kapcsolat menüpont allatt található ürlap segítségével.